Alphas (2011-2012) S01

Alphas (2011-2012) S01

Anmeldelse

«Alphas» i spesielt sesong 1 er en perle i sjangeren helt-med-super-krefter typen, den er mer lik ordinær sci-fi enn typiske «superhelt» serier vanligvis er, og mer engasjerende og troverdig enn sarkastiske og overdrevne super/horror varianter. I det hele tatt, synd at den fikk bare 2 sesonger da ting kunne virkelig vært utforsket mer i denne verdenen. I første sesong er egentlig alt fortsatt nytt, intet ligger bak alt som vi finner ut av i sesong 2, og derfor er denne den beste. Alle karakterene er unike og skuespillerne gir sitt beste. Mange av de er blitt mer kjente men noen forsvant i glemselen dessverre. Effektene er sparsomt gitt og en merker CGI ikke er av det dyreste slaget..men historiene er solide.

Definitivt verdt å se igjen.

9/10

Originalitet:
9/10
Skuespillere:
10/10
Se igjen faktor:
10/10
Effekter:
8/10
Sesong:
1
Media:
tv

Kategorier