Mindhunter (2017-2019) S01

Mindhunter (2017-2019) S01

Anmeldelse

Etter å ha fullført sesong 1 av Mindhunter for en tredje visning gir den mer av seg selv enn første gang(hvor jeg falt av ganske fort) og andre gang(hvor forventingene var mye lavere), men den er likevel en litt «midt på treet» serie. Selve historien bak er fascinerende men jeg kan ikke annet enn å føle at skaperne tok en god del artistiske friheter i hvordan ting ble presentert. Det fungerer veldig bra på det menneskelige plan men en del av dialogen føles fremmed for skuespillere, og da spesielt for Holden Ford karakteren. Det kan virke som skuespilleren ikke helt visste hvor han skulle legge vekten på denne figuren. Det fremstår noe forvirrende i kontrasten hva han sier og gjør og hvordan han visuelt ter seg.

Men plot er solid, det er en noe treg fremgang men det meste er interessant. Noe av de personlige situasjonene kunne vært tonet ned, men fengselsbesøkene er ypperlig fremstilt.

God nok til å se igjen, men noe spoling blir det når episodene ikke går noe særlig fremover. Sesong 2 kan bli bedre.

8/10

Originalitet:
8/10
Skuespillere:
8/10
Se igjen faktor:
6/10
Effekter:
10/10
Sesong:
1
Media:
tv

Kategorier