Ghost Stories (2018)

Ghost Stories (2018)

Anmeldelse

«Ghost Stories» har en del for seg, med masse jump-scares, gode øyeblikk av spenning og mørke atmosfærer er den definitivt en klassisk horror/spøkelsesfilm. Men en aner allerede i begynnelsen at den ikke tar seg helt alvorlig, med flere scener og elementer som virker overspilt. Og det er synd. Som en rein horro-film hadde den vært veldig god. Dessverre ebber det ut i en forutsigbar slutt med «Noens drøm» og vi forstår alle elementene fordi omgivelsene påvirker personen som drømmer(han er også i koma tilsynelatende). Dermed svikter den også sitt eget premiss med å fortelle fascinerende overnaturlige del-fortellinger med å bli enkelt forklart på denne måten.

Noen kjente fjes, skuespillere som er veldig kjente + helt nye og ukjente. Og for det meste spilles det bra, bedre enn filmen egentlig fortjener fordi plotet er så svakt. Det er tilogmed lagt inn en liten «hva hvis» på slutten som virker malplassert etter den massive skuffelsen  over at det var kun en fiksjon i noens hode.

Poeng for effekter og musikk etc. lite for annet.

 

6/10

Originalitet:
2/10
Skuespillere:
9/10
Se igjen faktor:
3/10
Effekter:
10/10
Media:
film

Kategorier