Breaking Bad (2008-2013) S01

Breaking Bad (2008-2013) S01

Anmeldelse

«Breaking Bad» slo ned som ei bombe da den kom, delvis som Prison Break handler den om de mørkere sidene av samfunnet og hvor heltene defintivt ikke er nettopp det – helter. Første gangen jeg hadde sjansen til å se den falt jeg fort av, men neste gang, flere år senere var den et must-see. Blandingen av sosialrealisme, fanatisme, narko/politi og ikke så lite svart(og noen ganger) absurd humor gjør den til en av de mest kjente tv-serier og blant de mest populære gjennom tidene. Absolutt fortjent og da spesielt fortjener første sesongen det\t. Den har noen unike scener som har blitt klassikere i ettertid.

Selv jeg om synes «Better Call Saul» – en spinoff av BB – er en bedre serie generelt, er det ingen tvil om Breaking Bad er en hit. Vel verdt å se igjen.

9/10

Originalitet:
10/10
Skuespillere:
10/10
Se igjen faktor:
8/10
Effekter:
10/10
Sesong:
1
Media:
tv

Kategorier